Haluaako joku sotaa, vai mistä on kyse?

 


Uusi kylmä sota ja sen kuumeneminen. Mitä on tekeillä. Miksi Euroopan tilanne on kärjistynyt. Mistä asevarustelu ja turvallisuusajattelun militarisoituminen kumpuaa? Mitä Yhdysvallat, Nato ja Venäjä haluavat. Mitä tekevät Suomi ja EU.

Keskustelemassa 7. helmikuuta Maanantaiklubilla verkossa:
*  Dosentti Jouko Jokisalo
*  Professori emeritus Markku Kivinen

Katsottavissa tällä Maanantaiklubin verkkosivulla ja Lähiradion YouTube-kanavalla 7.2. klo 19 ja tallenteena. Maanantaiklubin vetäjinä Maria Malmström ja Yrjö Hakanen.

Mistä ay-väki kamppailee?


 

Miksi työmarkkinatilanne on kiristynyt? Mihin työnantajat tähtäävät koventuneella linjalla? Miksei rahaa riitä kunnollisiin palkankorotuksiin?

Keskustelemassa UPM:n Tervasaaren tehtaan pääluottamusmies Tomi Eerola, Helsingin telakan pääluottamusmies Ilpo Haaja ja Helsingin soten luottamusmies Anneli Korhonen. Lisäksi Maria Malmström ja runo solidaarisuudesta. Maanantaiklubin keskustelun vetäjänä Yrjö Hakanen.

Maanantaina 10.1. klo 19 – 20 verkossa maanantaiklubi.blogspot.com. Keskustelu on katsottavissa myös tallenteena tällä Maanantaiklubin verkkosivuilla ja Lähiradion YouTube-kanavalla.(Tapahtuman kuvassa Helsingin pörssin kehitys, Tomi Eerola /kuvakaappaus Ylen uutisista, Ilpo Haaja /fb-sivulta ja Anneli Korhonen /Asukkaiden Helsinki -sivulta).


 

Maanantaiklubi toivottaa hyvää uutta vuotta

Kiitos kaikille 20-vuotiaan Maanantaiklubin osallistujille, keskustelijoille ja esiintyjille sekä Oivalle ja Lähiradiolle.

Jatkamme 10. tammikuuta koronarajoitusten takia vain verkossa ja sen jälkeen 7. helmikuuta, 7. maaliskuuta, 4. huhtikuuta, 2. toukokuuta ja 6. kesäkuuta maanantaina klo 19 – 21. Ravintola Oivassa (jos korona suo) ja verkossa maanantaiklubi.blogspot.com